Tag: 上海夜生活GJV

House V at R / BURO II & ARCHI+I

first_imgArchDaily Architects: BURO II & ARCHI+I Area Area of this architecture project “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/514081/house-v-at-r-buro-ii-and-archi-i Clipboard Year:  2012 House V at R / BURO II & ARCHI+I Year:  Belgium CopyHouses•Roeselare, Belgium Projects 2012 House V at R / BURO II & ARCHI+ISave this projectSaveHouse V at R / BURO II & ARCHI+I Save this picture!© DSP Fotostudio+ 14 Share Houses Area:  417 m² Area:  417 m² Year Completion year of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/514081/house-v-at-r-buro-ii-and-archi-i Clipboard photographs:  DSP FotostudioPhotographs:  DSP FotostudioText description provided by the architects. ContextThe farm used to consist of several buildings clustered around a residential section. Most farms in the Roeselare area consist of two volumes, situated either parallel or perpendicular to each other. The new home was embedded parallel to the barn. Positioning the home in an L-shape opposite the barn will define the residential section a superior way and strengthen the character of the space. The residential section lies at the heart of the site and acts like a turntable for all internal circulation.Save this picture!© DSP FotostudioArchitectureIts simple volume and the use of contemporary materials (wood and zinc) transform the home into a modern interpretation of a centuries-old archetype that now stands as a harmonious yet exciting single entity with the traditional barn in red brick.Save this picture!© DSP FotostudioEngineeringThe living areas are oriented towards the most valuable part of the site in the west and towards the courtyard or residential section. The bedrooms face north and east, providing panoramic views of the surrounding countryside.Save this picture!Ground Floor PlanInterior designColourful indoor objects set the scene in the interior, where the basic colour is white, in combination with a grey polished concrete floor and the warmth conveyed by the wooden windows.  Save this picture!© DSP FotostudioProject gallerySee allShow lessHouse in Funabashi / Koji Hatano ArchitectsSelected ProjectsVideo: Tamedia New Office Building / Shigeru Ban ArchitectsVideos Share Photographs “COPY” CopyAbout this officeBURO II & ARCHI+IOfficeFollowProductsWoodGlassConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRoeselareHousesBelgiumPublished on June 11, 2014Cite: “House V at R / BURO II & ARCHI+I” 11 Jun 2014. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BrassCompositesMitrexPhotovoltaic Solar Cladding – BIPV CladdingPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodPanel Façade SystemArmchairsUniForArmchair – ParigiLouvers / ShuttersBruagShading Screens – Perforated Facade PanelsAluminium CompositesSculptformAluminium Façade BladesCultural / PatrimonialIsland Exterior FabricatorsSeptember 11th Memorial Museum Envelope SystemWire MeshJakobWebnet in a Gymnasium in GurmelsDoorsLinvisibileLinvisibile Pocket Door | MareaPaintKEIMMineral Paint for Concrete – KEIM Concretal®-WLouversReynaers AluminiumSolar ShadingHandlesFormaniFitting Collection – ARCMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more

Bahar House / Ayeneh Office

first_img 2015 Year:  Projects “COPY” photographs:  Farshid NasrabadiPhotographs:  Farshid NasrabadiGraphics:Mahla Ebrahimpour, Ali KarbasiArchitect In Charge:Ali Dehghani, Ali Soltani, Atefeh KarbasiCity:NajafabadCountry:IranMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Farshid NasrabadiText description provided by the architects. The land of the Bahar House is situated in a relatively cheap area in Najafabad in the Isfahan province. The clients were a family of four, who aimed to have a two-story house due to the small size of the land; the ground floor for parents and upstairs for children. Save this picture!© Farshid NasrabadiGiven different lengths of the east and west sides of the project, we had to set up the house with two different sides, more on the east and less on the west. This motivated us to divide the building into two functional areas: the public spaces including kitchen, living room, and the guest hall on the east and private spaces such as bedrooms and toilets on the west. This division into two parts enabled us to organize spaces on the upper floor, allocating part of the public area to the void to connect the two levelsvisually.Save this picture!Floor PlanEntering the house happens through the volume gap. At the entrance, a statue-like staircase separates the private and public spaces of the ground floor, linking the empty space of the void with the overall geometry of the house. At the end of the house, along the spaces that halve the building, we created a small yard that extends to the upper floor to shape a terrace. In the north-positioned houses of Najafabad, given the direct view from the houses in front, the southern yard is usually not usable.In spite of this fact, the yard of our project provides the living room and the guest hall with a view to the flowerbed and flowerpots of the northern yard and the sky, even when the southern curtains of the house bring down.Save this picture!© Farshid NasrabadiFinally, the project façade was covered with white cement due to the client’s limited budget and the possibility of implementing smooth curved surfaces. Harmonized with inside and outside, the Bahar House hasnow turned into an integrated volume in response to the client’s needs. Save this picture!© Farshid NasrabadiProject gallerySee allShow lessAD Classics: Nomadic Museum / Shigeru Ban ArchitectsArchitecture ClassicsSanambinnam House / Archimontage Design Fields SophisticatedSelected Projects Share CopyHouses•Najafabad, Iran Houses Photographs ArchDaily Iran “COPY” Year:  2015 Bahar House / Ayeneh OfficeSave this projectSaveBahar House / Ayeneh Office Bahar House / Ayeneh Office Architects: Ayeneh Office Area Area of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/779679/bahar-house-ayeneh-office Clipboard CopyAbout this officeAyeneh OfficeOfficeFollowProductsWoodGlassConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesNajafabadIranPublished on January 03, 2016Cite: “Bahar House / Ayeneh Office” 03 Jan 2016. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Classic™ SeriesVinyl Walls3MVinyl Finish – DI-NOC™ AbstractFaucetshansgroheKitchen Mixers – Talis MShower ColumnsAXORShowers – AXOR LampShower by NendoWoodBruagRoom Acoustics – Interior Cladding PanelsPanels / Prefabricated AssembliesIsland Exterior FabricatorsMega-Panel Facade SystemsConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMTable LampsAxolightTable Lights – SkirtDoorsRabel Aluminium SystemsMinimal Glass Pivot Door – Rabel 8700 Slim Super ThermalUrban ShadingPunto DesignPublic Architecture in Residential ComplexExterior DeckingHouse of BambooDecking – BambooAnti-Corrosive CoatingsTIGERPowder Coating – Drylac® Bianco 605More products »Save想阅读文章的中文版本吗?巴哈尔住宅/ Ayeneh Office是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/779679/bahar-house-ayeneh-office Clipboard Save this picture!© Farshid Nasrabadi+ 22 Share Area:  340 m² Area:  340 m² Year Completion year of this architecture project last_img read more